

RACE SCHEDULE

JULY 12-14 2024



FRIDAY JULY 12TH

9:00 AM - 9:20 AM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP PRACTICE 1 (20 MIN)

9:30 AM - 9:55 AM SUPERSPORT PRACTICE GROUP 1 B (25 MIN)
10:05 AM - 10:30 AM SUPERSPORT PRACTICE GROUP 1 A (25 MIN)

10:40 AM - 11:05 AM STOCK 1000 PRACTICE 1 (25 MIN)

11:15 AM - 11:55 PM STEEL COMMANDER SUPERBIKE PRACTICE 1 (40 MIN)
12:05 PM - 12:35 PM MISSION KING OF THE BAGGERS PRACTICE 1 (30 MIN)

12:35 PM - 12:45 PM RAINEY'S RIDE

1:30 PM - 1:55 PM SUPERSPORT QUALIFYING 1 GROUP B (25 MIN)
2:05 PM - 2:30 PM SUPERSPORT QUALIFYING 1 GROUP A (25 MIN)

2:40 PM - 3:20 PM STEEL COMMANDER SUPERBIKE QUALIFYING 1 (40 MIN)

3:30 PM - 3:55 PM STOCK 1000 QUALIFYING 1 (25 MIN)

4:05 PM - 4:35 PM MISSION KING OF THE BAGGERS QUALIFYING 1 (30 MIN)

4:45 PM - 5:05 PM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP QUALIFYING 1 (20 MIN)

5:10 PM - 5:40 PM DUNLOP ECSTAR M4 SUZUKI TWO SEAT SUPERBIKE RIDES

SATURDAY JULY 13TH

8:30 AM - 8:50 AM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP QUALIFYING 2 (20 MIN)

9:00 AM - 9:30 AM SUPERSPORT QUALIFYING 2 (30 MIN) 9:40 AM - 10:05 AM STOCK 1000 QUALIFYING 2 (25 MIN)

10:15 AM - 10:45 AM STEEL COMMANDER SUPERBIKE QUALIFYING 2 (30 MIN)
11:00 AM - 11:15 AM MISSION KING OF THE BAGGERS QUALIFYING 2 (15 MIN)
11:30 PM MISSION KING OF THE BAGGERS CHALLENGE (3 LAPS)

12:00 PM - 12:30 PM H-D AND CARDO PARADE LAPS

12:15 PM - 1:00 PM DUNLOP PADDOCK AUTOGRAPH SESSION

12:30 PM - 1:00 PM DUNLOP ECSTAR SUZUKI TWO SEAT SUPERBIKE RIDES

 1:15 PM
 STOCK 1000 RACE 1 (14 LAPS)

 2:10 PM
 SUPERSPORT RACE 1 (19 LAPS)

3:10 PM STEEL COMMANDER SUPERBIKE RACE 1 (20 LAPS)
4:05 PM MISSION KING OF THE BAGGERS RACE 1 (9 LAPS)

4:45 PM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP RACE 1 (8 LAPS) QUICK START

SUNDAY JULY 14TH

8:45 AM - 9:00 AM STOCK 1000 WARM UP (15 MIN) 9:10 AM - 9:25 AM SUPERSPORT WARM UP (15 MIN)

9:35 AM - 9:50 AM STEEL COMMANDER SUPERBIKE CLASS WARM UP (15 MIN)
10:00 AM - 10:15 AM MISSION KING OF THE BAGGERS WARM UP (15 MIN)

10:25 AM - 10:35 AM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP WARM UP (10 MIN)

10:40 AM - 11:10 AM H-D AND CARDO PARADE LAPS

10:30 AM - 11:15 AM DUNLOP HOT PIT WALK AND AUTOGRAPHS

11:10 AM - 12:00 AM DUNLOP ECSTAR M4 SUZUKI TWO SEAT SUPERBIKE RIDES

12:30 PM STOCK 1000 RACE 2 (14 LAPS)

1:20 PM MISSION SUPER HOOLIGAN NATIONAL CHAMPIONSHIP RACE 2 (8 LAPS) QUICK START

2:10 PM SUPERSPORT RACE 2 (19 LAPS)

3:10 PM STEEL COMMANDER SUPERBIKE RACE 2 (20 LAPS)
4:05 PM MISSION KING OF THE BAGGERS RACE 2 (8 LAPS)